Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
 
 
 
 
 
 

     
  
Lets make the world a better place!

Спешна кампания за Георги

Седемгодишният Георги Борисов от град Харманли има изключително рядка диагноза - "Синдром на резецирано късо тънко черво" От раждането си досега той прекарва времето си в болница. Червата му не успяват да усвояват пълноценно храната, затова Георги е на постоянни венозни вливания, набавящи му важните за организма вещества.
Вижте видеото"История с патладжани">>

От заболяването на Георги се заинтересува екип хирурзи от Детската Болница в Бостън. През 2002 година за първи път в света доктор Хюнг Ким от същата болница създава и, заедно с доктор Том Джаксис, извършва нова процедура за удължаване на тънко черво с наименование СТЕП, която възвръща надеждите, че за това изключително рядко заболяване ще има лечение.

Детската болница в Бостън намали цената за операцията от 700 000 долара на 281 322 долара, за да може българчето да дойде на лечение в Америка.

Преди броени дни господин Раймънд Тай и неговата фондация направиха дарение от 100 000 долара на Детската Болница в Бостън за операцията на българчето.

Необходимата сума за лечението на Георги е 181 322 долара.

Радостна новина!

Благодарение на усилието на save-darina.com и на много хора по света сумата бе събрана. Благородният американец Ray Tye, дари $100 000 на Children's Hospital в Бостън за операцията на детето.
Повече прочетете на NEWS >>

Операцията на Гошко е на 1 МАЙ в Children's Hospital, Бостън.

Нека се помолим за успешното протичане на операцията!

Save-darina.org
Bgfocus.com

 

 

 

thrive market madara


Vasil Nenkov


energize


emona