Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
energize
 
thrive market madara
 
 
bcen
 
 
 
 
 

     
  
Lets make the world a better place!

Спешна кампания за Георги

Седемгодишният Георги Борисов от град Харманли има изключително рядка диагноза - "Синдром на резецирано късо тънко черво" От раждането си досега той прекарва времето си в болница. Червата му не успяват да усвояват пълноценно храната, затова Георги е на постоянни венозни вливания, набавящи му важните за организма вещества.
Вижте видеото"История с патладжани">>

От заболяването на Георги се заинтересува екип хирурзи от Детската Болница в Бостън. През 2002 година за първи път в света доктор Хюнг Ким от същата болница създава и, заедно с доктор Том Джаксис, извършва нова процедура за удължаване на тънко черво с наименование СТЕП, която възвръща надеждите, че за това изключително рядко заболяване ще има лечение.

Детската болница в Бостън намали цената за операцията от 700 000 долара на 281 322 долара, за да може българчето да дойде на лечение в Америка.

Преди броени дни господин Раймънд Тай и неговата фондация направиха дарение от 100 000 долара на Детската Болница в Бостън за операцията на българчето.

Необходимата сума за лечението на Георги е 181 322 долара.

Радостна новина!

Благодарение на усилието на save-darina.com и на много хора по света сумата бе събрана. Благородният американец Ray Tye, дари $100 000 на Children's Hospital в Бостън за операцията на детето.
Повече прочетете на NEWS >>

Операцията на Гошко е на 1 МАЙ в Children's Hospital, Бостън.

Нека се помолим за успешното протичане на операцията!

Save-darina.org
Bgfocus.com

 

 

 
Todor Ialamov

Vasil NenkovDavid Flashenberg

emona